Ons team

Optiek Cuyx staat al vele jaren bekend om zijn uitstekende service en kwaliteit. In hartje Zonhoven, op slechts 10 minuten van Hasselt, staan Erwin en zijn team voor je klaar. 

Of het nu gaat om contactlenzen voor moeilijke ogen of een modieuze zonnebril, je krijgt steevast professioneel advies zodat je met het juiste product naar huis gaat.

Het team van Optiek Cuyx staat voor je klaar
Erwin Schoubben

Erwin Schoubben is medevennoot geworden in 1999 en sinds 2010 zaakvoerder. Hij runt de zaak en onderhoudt het contact met klanten en firma’s. Zijn specialiteit: oogmeting!

Raf Van Reempts

Raf Van Reempts is opticien-optometrist van opleiding. Hij is vooral bezig met de verkoop van brillenglazen en brillen, en is gespecialiseerd in de speciale montage van de technische brillen.

Sabine Jorissen

Sabine Jorissen is onze vaste winkelbediende en ontvangt iedereen met een brede glimlach. Zij helpt mee in de verkoop van brillen, brilglazen en lenzen. Ze volgt de nieuwe trends en staat in voor de sociale media.

Isabelle Melotte

Isabelle Melotte is opticien-optometrist van opleiding en gespecialiseerd in het aanpassen van contactlenzen. Ze verzorgt een groot deel van het logistieke gedeelte 

Optiek Cuyx, uw specialist in brillen, zonnebrillen, lenzen en verrekijkers
Brillen

Met méér dan 30 merken en een professionele begeleiding ben je in goede handen bij Optiek Cuyx.

Zonnebrillen

Trendy, stijlvolle en luxueuze zonnebrillen vind je bij Optiek Cuyx in overvloed. Ook op sterkte!

Lenzen

Wij bij Optiek Cuyx scholen ons het hele jaar door bij om de nieuwste technologie van contactlenzen onder de knie te hebben.

Verrekijkers

Optiek Cuyx is uw referentie voor verrekijkers voor allerlei doeleinden. 

Volg ons op Instagram

© 2020 All Rights Reserved

Volg ons op social media

Wij zijn nog steeds open!

Gelieve een afspraak te maken via onze website OF telefonisch 011 81 37 89, zodat wij u op een zo veilig mogelijke manier verder kunnen helpen.

Het Optiek Cuyx Team

P.S. Vergeet uw mondmasker niet.